ککینگ (CAC-ing)

توصیه می شود  در زمان خاک دهی، 500-300 گرم از کمپوستی که اسپاون به خوبی در آن رشد کرده است به هر متر مربع خاک پوششی اضافه شود. به این عمل ککینگ گفته می شود. کمپوست پر شده ای که به عنوان ککینگ استفاده می شود بایستی عاری از هر گونه آلودگی باشد. امروزه تولید کنندگان اسپاون مایه ککینگ را نیز تولید و به بازار عرضه می نمایند. طول کاه و کلش این کمپوست بایستی کوتاه و در حد 2 سانتی متر باشد. این عمل، میوه دهی را 7-5 روز تسریع می کند، باعث یکنواختی محصول می شود، خطر هجوم آفات و بیماری ها را کاهش می دهد و طول دوره رشد را کوتاهتر می نماید. از اسپاون هم می توان به عنوان ککینگ استفاده نمود، اما دانه های گندمی که در سطح خاک قرار می گیرند باعث جذب باکتری ها و قارچ های مضر می شوند.