مشخصات کمپوست خوب
وقتی در مشت به هم فشرده شود شکل خود را حفظ کند
محتوی نیتروژن آن 2 تا 2/3 % باشد
رنگ قهوه ای شکلاتی داشته باشد
حدود 7/5 یا خنثی باشد pH
محتوی رطوبت آن 67 % باشد
نرم و قابل انعطاف باشد
بوی آمونیاک ندهد
وقتی در مشت به هم فشرده شود شکل خود را حفظ کند
محتوی نیتروژن آن 2 تا 2/3 % باشد
رنگ قهوه ای شکلاتی داشته باشد
حدود 7/5 یا خنثی باشد pH
محتوی رطوبت آن 67 % باشد
نرم و قابل انعطاف باشد
بوی آمونیاک ندهد
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.